Produkter

Hemsida

Originalet trycks på pappersrondeller som är större än den färdigmonterade produkten. Därför är det nödvändigt med några millimeters utfall vid heltäckande färg, foto eller dylikt.

Tryck- och skärmått är:
Tryckmått 37 mm – skärmått 48 mm
Tryckmått 44 mm – skärmått 54 mm

Tänk på att en dataskärm har större färgomfång än en skrivare.  Därför återges inte vissa färger 1)  på knappen exakt som på skärmen. Text nära knappkant riskerar att hamna utanför tryckytan.
Vi motmailar om inte originalet håller tillräckligt hög kvalité (alt. skickar vi ett prov).

Háledit Consulting förbehåller sig rätten  att inte tillverka produkter med innehåll som strider mot svensk lag och mänskliga rättigheter.
Kontroll av copyrightskyddade material åligger beställaren.

1) Priserna gäller med reservation för ökade materialkostnader.
2) Skarpa nyanser av blått, neongrönt, lila etc.

____________________________________________

Disktrasan för alla hem!

Wettex är en svensk svampduk i naturmaterial som uppfanns 1949 av Curt Lindquist.  En fantastisk uppfinning som inte bara torkar upp och städar rent… Nej, nu stödjer den även samisk barn– och ungdomsverksamhet.

Produkten kommer inom kort och kan beställas via mail info@haledit.se

 

Preliminärt pris…
… 30 kr = en disktrasa
80 kr = tre disktrasor
… 100 kr = fem disktrasor

Vinsten går oavkortat till samisk barn- och ungdomsverksamhet!!!

____________________________________________

Vantar-facebookVantar – Fáhttsa – Författare Majvor Massa Eriksson.
Boken är skriven från ett barn till vuxenperspektiv; Magdalenas tankar och vardagsupplevelser som speglar då- och nutid.

Hon växer upp i en renskötarfamilj. Som sjuåring får hon lämna hemmet, sin trygghet och sitt modersmål för att lära sig ett nytt språk och bo bland främmande människor på ett svenskt skolhem.
Envetet inom sig bejakar hon sitt modersmål, trots identitetskränkningar från det nya runt om henne. Hon visste att ”en dag kommer jag hem” – Mán häjmmaj bådav!

Beställa via mail info@haledit.se

Mer om författaren och andra böcker: www.majvormassaeriksson.se

____________________________________________

Vatten…
är en allmänt förekommande kemisk förening, bestående av väte och syre, som är nödvändig för allt känt liv.

Tack vare PiMag Sportflaska har du nu tillgång till gott och fräscht vatten var du än är. Vårt patentsökta mikrofilter, som ger naturlig filtrering, möter eller överstiger internationella krav på vattenkvalitet. Flaskans PiMag vattenteknologi anpassar
vattnets pH-värde till det basiska värdet 8,5-9,5 vilket hjälper till att motverka försurning, som är en effekt av vår moderna diet och miljö. De
slitstarka magneterna skapar ett magnetiskt fält som minskar anhopningar av sediment. Varje filter kan användas uppskattningsvis 250 gånger, vilket
motsvarar ca 152 liter rent filtrerat vatten (eller runt tre månaders användning), innan du måste byta ut det.

Den unika filtreringsteknologin omvandlar kranvatten till rent filtrerat PiMag-vatten för bråkdelen av pengarna du skulle ha betalat för vatten på flaska. Miljontals tomma plastflaskor kastas bort varje vecka och hamnar på enorma sopberg. Ytterhöljet på din PiMag Sportflaska
däremot är tillverkad av LDPE-resin som kan återanvändas och är biologiskt nedbrytbar. Den bryts ner till en naturlig biomassa som bidrar till att berika jordens näringsämnen. Flaskan innehåller dessutom inga potentiellt skadliga kemikalier, som BPA (bisfenol), ftalater eller andra föreningar som, kan läcka från vissa typer av plaster.

PRISER:
535 kr PiMag® Sportflaska, artnr: 1375
270 kr Filter Sportflaskan, artnr: 1376
Beställa via mail info@haledit.se
Läs mer på dessa länkar:
PiMag Sport Bottle – Nikken

 ____________________________________________